Tennis

Wozniacki får ny modstander i afskedskamp

Efter flere udsættelser er der nu fastlagt en dato for Caroline Wozniackis afskedskamp i Royal Arena.

Datoen for Caroline Wozniackis længe ventede afskedskamp er på plads.

Det bliver 9. februar næste år, men modstanderen bliver ikke verdensstjernen Serena Williams. I stedet tager den tidligere verdensetter Angelique Kerber turen til Royal Arena i København.

Williams er nemlig blevet skadet og meldte for nylig afbud til US Open. Det er endnu uvist, hvornår hun gør comeback, og hun har derfor meldt fra. Derfor træder den tyske stjerne Angelique Kerber til.

- Jeg er virkelig glad for, at det endelig er blevet muligt at finde en dato for min afskedskamp. Især fordi jeg selvfølgelig ønsker at kunne give noget tilbage til alle mine fans i Danmark og takke dem for den fantastiske opbakning, som de har givet mig igennem hele min karriere, siger Caroline Wozniacki i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Jeg går i skarp træning og vil være 100 procent klar til at udfordre Angelique Kerber til februar. Det bliver en helt unik aften, som jeg virkelig glæder mig til.

Alle billetkøbere kan beholde deres billet

Coronaepidemien og en graviditet har udsat showkampen, men nu er arrangøren bag 'The Final One 2022' og Caroline Wozniacki klar til kamp.

I pressemeddelelsen oplyser arrangøren f Sports Group, at alle billetkøbere har mulighed for at beholde deres billet, og at yderligere billetter bliver frigivet til salg fredag 24. september klokken 10.

31-årige Caroline Wozniacki stoppede sin tenniskarriere i januar 2020. Hun vandt Grand Slam-turneringen Australian Open og lå på verdensranglistens førsteplads i 71 uger.

Se kampen på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.