Tennis

Tauson føler sig heldig over sejr i maratonkamp 

Clara Tauson vandt med besvær over Heather Watson ved WTA 250-turneringen på Tenerife. Selv erkender Tauson, at sejren nok var lidt heldig.

Det blev aldrig rigtig som Clara Tauson havde drømt om, da hun med hiv og sving besejrede Heather Watson i første runde ved WTA 250-turneringen på Tenerife.

- Det var en meget svær kamp. Jeg havde det ikke så godt på banen, og jeg spillede tydeligvis ikke ret godt. Jeg synes, jeg kæmpede indtil det sidste point, men jeg var måske lidt heldig med at vinde i dag, siger hun på pressemødet efter kampen.

Clara Tauson - Heather Watson

  • 1. sæt: 6-4
  • 2. sæt: 2-6
  • 3. sæt: 7-6

Kampen varede to timer og 38 minutter, og i tiebreaken i tredje sæt var danskeren nede 2-5, men kom flot tilbage og vandt kampen.

- Nogle gange har man brug for held for at vinde. Jeg gav hende chancen for at vinde, men hun tog den ikke. Og så tog jeg den selv, siger Tauson.

Frustreret over dommer

Undervejs i kampen var Tauson tydeligt frustreret. Både over sin egen indsats, men også over dommerens. Og ved WTA-turneringen på Tenerife er det ikke muligt at tage challenges, hvilket ærgrer danskeren.

- Der var nogle rimelig vigtige tidspunkter, hvor jeg bestemt ikke var enig med dommeren. Og nu var jeg lige blevet vant til challenges i Luxemburg, så det er selvfølgelig ærgerligt, at der ikke er challenges her, siger hun til TV 2 SPORT på pressemødet.

- Jeg prøver så vidt muligt at komme over det, men jeg synes måske ikke, jeg klarede det så godt i dag - at komme videre fra de fejlkendelser, der var.

- Det skal jeg helt klart forbedre til næste gang, for de (fejldomme, red.) kommer igen. Det skal jeg prøve at blive lidt bedre til.

Ingen problemer med låret

Hvad godt nyt er for Tauson, mærkede hun ikke noget til den lårskade, der ellers har drillet hende. Og det er på trods af, at kampen mod Heather Watson varede mere end to og en halv time.

- Jeg har fået noget tape på, der gerne skulle holde det hele sammen. Jeg har haft nogle gode behandlinger, siden vi kom herned, for da vi ankom, havde mit lår det ikke så godt. Nu mærker jeg intet til det, og det er rart, når man spiller så lang tid, som man gør i dag.

I turneringens anden runde skal den syvendeseedede dansker møde Saisai Zheng fra Kina.