Tennis

Stjerne blev rørt over rivalens ord efter kampen

Tennisstjernen Dominic Thiem fik et par opmuntrende ord med på vejen, efter han tabte til Andy Murray i Madrid.

Østrigeren kiggede på Andy Murray med et beundringsværdigt og taknemmeligt blik.

Murray havde netop sendt Dominic Thiem ud af ATP 1000-turneringen i Madrid, men efter kampen mødtes de to ved nettet, hvor Thiem fik nogle opløftende ord med på vejen.

- Godt at se dig være tilbage. Jeg håber, du får det bedre. Det tager lang tid, men du skal nok komme dig, sagde Murray til Thiem.

Kampen var kun den østrigske stjernes tredje, efter han i juni sidste år fik en slem skade i håndleddet.

Og ordene betød meget for Thiem, da Murray selv har kæmpet sig tilbage efter en hofteskade og efterfølgende operation.

- Det var rart, at han sagde disse ord ved nettet, og det er endnu mere værd, når det kommer fra folk som ham, som har været igennem en svær skadesperiode. Han er en af de få, der ved, hvor hårdt det er at komme tilbage efter en stor skade. Selvfølgelig er han en rollemodel, efter den måde han kom tilbage på, siger Thiem ifølge ATP Tour.

Skal igennem noget mentalt

Kampen, som Murray vandt med 6-3, 6-4, blev også et vendepunkt for briten, da det var hans første sejr på grus siden 7. juni 2017.

Det er netop hofteskaden, der holdt den tidligere verdensetter væk fra banen i flere år, og han fortæller også efter opgøret, han kunne se noget af sig selv i Thiem.

- Det er ikke let at komme tilbage efter så lang tid. Jeg håber, at det bare er noget mentalt, han skal igennem, og det vil komme, når han får flere kampe, siger Murray.

- Han kan komme til at spille godt igen, men der kommer til at være specifikke slag, som han ikke kan lave endnu.

Murray er nu klar til 1/16-finalen, hvor han skal møde canadiske Denis Shapovalov.