Tennis

Finurlig modstand venter Holger Rune

Adrian Mannarino er en modstander, man gør klogt i at respektere og passe på, siger tennisekspert Michael Tauson.

Se Holger Runes kamp onsdag på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Lighedspunkterne er få, når man sammenligner Holger Runes kommende opgave med hårdtslående Arthur Rinderknech, som danskeren knækkede søndag.

Hans modstander ved ATP-turneringen onsdag, Adrian Mannarino, er også franskmænd, jovist, men her stopper sammenligningerne.

- Holgers kommende modstander er meget finurlig. Det er ikke en hårdtslående spiller som Arthur Rinderknech. Det er en, der har meget gode hænder, han slår ikke så hårdt, men han tager farten ud af spillet, så det bliver noget helt andet, for han vil prøve at ødelægge Holgers rytme, siger TV 2 SPORTs tennisekspert Michael Tauson.

I søndagens første runde af turneringen sendte den 19-årige dansker Arthur Rinderknech ud efter to gange tiebreak, og det var til trods for, at Holger Rune var tydeligt frustreret undervejs.

Ekspert bemærker mental styrke

Nu skal han forsøge at tage succesoplevelsen videre til anden runde.

- Jeg synes, at Holger ser meget, meget mentalt stærk ud, så jeg tror nok, at han skal stå imod. Og når han får det tempo i spillet, som han får, og hvor han bliver spilstyrende, og der ikke er en, der blæser imod ham. Vi har set i mange turneringer i træk, at han er utrolig solid og ikke misser nogen bolde overhovedet. Så jeg har forhåbninger til Holger, men Adrian Mannarino er altid en modstander, man skal passe på, tilføjer Tauson.

Holger Rune rykkede mandag frem til verdensranglistens 40.-plads, hvilket gør ham til højest placerede danske herrespiller nogensinde.

Rune spiller på Centre Court, hvor kampene begynder klokken 11. Danskeren spiller kamp tre.