Tennis

Runes modstander skal i kamp to gange samme dag

Onsdag skulle det have været afgjort, hvem Holger Rune skal møde i kvartfinalen i Lyon. Det blev det ikke.

Holger Rune må rette sig efter en velkendt tennisfrase og koncentrere sig om sit eget spil, når han går på banen for at spille kvartfinale i Lyon.

Danskeren ved nemlig ikke, hvem han skal møde. Det finder han først ud af på kampdagen, for onsdag blev opgøret mellem Michael Mmoh og Mannuel Guinard afbrudt.

Det var for mørkt, mente dommeren. Derfor afblæste han kampen ved stillingen 6-4, 4-6, 5-5. Dermed skal Runes potentielle kvartfinalemodstandere i kamp to gange i løbet af torsdagen.

Den første reaktion var sporadiske buh-råb fra tilskuerpladserne, inden Michael Mmoh gav sit besyv med.

- Oh my God, skreg verdens nummer 179 tydeligt frustreret.

Og så buhede tilskuerne videre, mens Guinard, der rangerer som nummer 158, klappede ud mod sine landsmænd i Lyon.

Da opgøret mellem Mmoh og Guinard blev afbrudt, havde de spillet i tre timer og otte minutter. Og med 5-5 i tredje sæt manglede de kun to partier og en eventuel tiebreak.

- Ligegyldigt om det bliver Mmoh eller Guinard, så skal Holger Rune spille sit eget spil, sagde TV 2 SPORTs tenniskommentator, inden rådet blev endnu mere aktuelt med udsættelsen af de sidste partier.

- Holger skal diktere spillet ligesom i de forrige kampe, hvor jeg synes, han har løftet sit niveau. Han har stor kvalitet i serven, og så længe han spiller sit spil og dikterer, så er det lige meget, hvem der er på den anden side af nettet, tilføjer Wozniacki.

Kvartfinalen i Lyon, der er en ATP 250-turnering, spilles torsdag. I skrivende stund er kamptidspunktet uvist – men vi opdaterer det naturligvis i vores sendeplan, når det foreligger.