Wimbledon

Stjerne dømmes ude af Wimbledon

Alexander Zverev kan godt skyde en hvid pil efter at komme til Wimbledon i år, siger hans bror, Mischa Zverev.

Det bliver ikke til grand slam-tennis på græs for tyske Alexander Zverev i 2022. Den 25-årige stjernespiller kan nemlig godt opgive håbet om at komme Wimbledon i London, siger hans storebror, Mischa Zverev.

Det skriver det tyske nyhedsbureau dpa.

Tyskeren ligger i øjeblikket nummer tre på verdensranglisten, og han gjorde også god figur i den seneste grand slam-turnering, French Open, inden en grim skade sendte hans modstander - og senere turneringsvinder - Rafael Nadal i finalen.

Skaden indtraf under duellen, hvor Nadal sendte andet sæt ud i tiebreak. Han måtte køres ud af banen til behandling, men det stod snart klart, at han ikke kunne fortsætte. Spanieren havde forinden vundet første sæt.

Zverev skrev tirsdag aften på Instagram, at lægerne havde bekræftet, at tre ledbånd i hans højre ankel var revet over.

Har været under kniven

Han blev opereret i anklen tirsdag morgen.

- For at komme tilbage til turneringerne så hurtigt som muligt, for at sikre at alle ledbånd heler ordentligt og for at sikre fuld stabilitet i min ankel, var en operation det bedste valg.

- Vi har alle vores rejse i livet. Det her er min. Næste uge når jeg en placering på verdensranglisten som nummer to - karrierens højeste, lyder det fra Zverev.

Dermed er tyskeren altså ikke en realistisk mulighed til Wimbledon, siger hans bror.

- Hvis det bare var ét eller to ledbånd, som var blevet revet over, kunne han løbe igen, siger broren.

- Hvis det er mange ledbånd, kan det tage månedsvis.

En pause på flere måneder for Zverev kan ligeledes så tvivl om, hvorvidt han kan deltage i årets sidste grand slam-turnering, US Open, som starter 29. august.