Wimbledon

Stjerner straffes efter bizar kamp

Nick Kyrgios og Stefanos Tsitsipas straffes for deres opførsel under lørdagens opgør ved Wimbledon.

Høje udråb. Fremragende tennis. Knaldhårde bolde mod tilskuerne. Beskyldninger om mobning. Vrede på begge sider af nettet.

Wimbledon-opgøret mellem Nick Kyrgios og Stefanos Tsitsipas havde det hele. På godt og ondt.

Det "onde" endte dog med at fylde det meste, og det får nu konsekvenser. Kyrgios og Tsitsipas er nemlig begge blevet straffet med bøder.

❌ Kyrgios skal betale 4.000 dollars - svarende til cirka 29.000 danske kroner - for hans "højlydte uanstændighed".

❌ Tsitsipas skal betale 10.000 dollars - svarende til cirka 71.000 danske kroner - for usportslig adfærd, efter at grækeren blandt andet skød en bold direkte mod publikum og Kyrgios undervejs i kampen.

"Han mobber sine modstandere"

Nick Kyrgios endte med at vinde kampen på banen, men udenfor banen er det svært at pege på en vinder.

De to stjerner var lige bramfri på pressemødet efter kampen, hvor Tsitsipas lagde ud med en hård kritik af sin modstander.

- Det, han gør, er konstant mobning. Han mobber sine modstandere. Han mobbede sikkert også i skolen. Jeg bryder mig ikke om folk, der mobber. Jeg bryder mig ikke om folk, der trækker andre folk ned, sagde Tsitsipas.

Den kommentar kom Kyrgios for øre, og han holdt sig heller ikke tilbage.

- Jeg ved ikke lige, hvad jeg skal sige. Jeg ved ikke, hvordan jeg mobbede ham. Det var ham, der skød bolde efter mig. Det var ham, der skød en bold efter tilskuerne. Det var ham, der skød bolden ud af stadion. Jeg gjorde ingenting imod Stefanos, som var respektløst, sagde han.

Nick Kyrgios modtog også en bøde efter første kamp, hvor han spyttede efter en tilskuer.

Australieren møder verdens nummer 56, amerikanske Brandon Nakashima, i 1/8-finalen mandag. Se kampen på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.