Wimbledon

Kyrgios sigtet for overfald på ekskæreste

Onsdag spiller Nick Kyrgios kvartfinale ved Wimbledon mod Cristian Garin fra Chile. Snart skal han i retten.

Den australske tennisstjerne Nick Kyrgios, der aktuelt har spillet sig frem til Wimbledons kvartfinale, er sigtet for at have overfaldet sin ekskæreste i den australske hovedstad, Canberra, i december sidste år.

Det skriver flere medier. Heriblandt The Canberra Times.

Jason Moffet, der repræsenterer Kyrgios, bekræfter, at hans klient er sigtet.

- Det er en alvorlig anklage, og hr. Kyrgios tager den meget alvorligt, siger Moffet til The Canberra Times.

Efter planen skal han møde op i retten i næste måned. Indtil da har Kyrgios ikke yderligere kommentarer til sagen, meddeler Moffet.

Onsdag spiller 27-årige Kyrgios kvartfinale ved Wimbledon. Den er mod Cristian Garin fra Chile, som overraskende har spillet sig blandt de sidste otte i den engelske Grand Slam-turnering på græs.

Arrangøren af Wimbledon, All England Club, har oplyst, at den er blevet gjort opmærksom på de retlige omstændigheder, men "da sagen er verserende, er vi ikke et sted, hvor vi kan kommentere på den".

Kyrgios har i forvejen et noget blakket ry i tennisverdenen, og australieren betegnes ofte som en kontroversiel spiller.

På vej til sin kvartfinale ved Wimbledon har Kyrgios indkasseret bøder for i alt 14.000 dollar, svarende til lidt over 100.000 kroner.

Bøderne er fordelt over to episoder. I første runde spyttede Kyrgios i retning mod en tilskuer, og i en ophedet kamp i tredje runde mod Stefanos Tsitsipas fik Kyrgios en bøde for at bande.