Rasende favoritter nægtede at spille videre

Den førsteseedede herredouble med Rajeev Ram og Joe Salisbury var rasende i kvartfinalen.

- Nej, mand! Det er fuldstændig latterligt. Der kan ikke lade sig gøre på nogen som helst måde. Vi slukker for maskinen. Vi er ikke i fremtiden her, mand.

Bølgerne gik højt og de rasende gloser fløj ud af doublespilleren Rajeev Ram på Wimbledons Court 2, da han sammen med sin makker Joe Salisbury kæmpede for en plads i semifinalen.

Makkerparret var overbeviste om, at de havde vundet partiet i andet sæt, efter en bold fra den modsatte side af nettet blev dømt ud.

Både af linjedommeren og overdommeren.

Nicolas Mahut og Edouard Roger-Vasselin tog en halvhjertet challenge, og teknologien kaldte bolden inde. Til stor forbløffelse for Ram og Salibury, der er førsteseedede og favoritter til at vinde Wimbledon.

- Der er ingen chance for, at den bold er inde. Og du ved godt, det er forkert. Kan vi få den tilsynsførende på banen?, rasede Salisbury til dommeren.

Parret nægtede for en stund at spille videre, men efter et par minutters diskussion blev kampen genoptaget.

Det franske par fik pointet efter Hawk-Eyes vurdering, og Ram og Salibury, der er fra henholdsvis USA og Storbritannien, endte med at tabe sættet.

Til syvende og sidst vandt de dog kampen i fem sæt.

"Vi var 100 procent sikre"

Efterfølgende var den fremmødte presse naturligvis interesseret i at få uddybet situationen nede i presserummet:

- Vi var 100 procent sikre på, at Hawk-Eye var forkert på den. Ellers havde vi jo åbenlyst ikke gjort, hvad vi gjorde, hvis ikke vi har helt sikre, siger Salisbury og uddyber:

- Vi var sikre på, bolden var ude, og både overdommeren og linjedommeren var enige med os. Vi forstod ikke, vores modstandere kaldte en challenge, for vi satte os ned og var sikre på, vi havde vundet partiet.

På pressemødet gav favoritparret også udtryk for, at der selvfølgelig er en mulighed for, at de alle sammen så forkert.

- De tjekkede Hawk-Eye og det så ud til, det fungerede fint resten af kampen. Det så ikke ud til, der var andre åbenlyse fejl. Måske skal vi alle sammen have tjekket vores øjne.

Favoritterne endte med at vinde kampen og spille sig videre i semifinalen, hvor de torsdag spiller mod australierne Matthew Ebden og Max Purcell.

I videoen øverst i artiklen kan du selv vurdere, om bolden var inde eller ude.