Tennis

Hurtigt double-exit for Tauson

Clara Tauson og Emma Raducanu tabte i to sæt, da de stillede op i double ved Citi Open i Washington mandag.

Det blev et hurtig exit, da tennisspilleren Clara Tauson mandag vendte tilbage til tennisbanerne i damedoublerækken ved Citi Open, der bliver spillet på hardcourt i Washington.

Den 19-årige dansker spillede sammen med den regerende US Open-vinder i damesingle, briten Emma Raducanu, og den dansk-britiske duo tabte 4-6, 1-6 til tjekken Lucie Hradecka og rumænske Monica Niculescu, der er tredjeseedet.

Det hører med til historien, at det var 19-årige Emma Raducanus første damedoublekamp på WTA-touren.

Tauson og Raducanu kom hurtigt bagud 0-4 i første sæt, men med to servegennembrud kom de tilbage, inden de alligevel endte med at tabe sættet.

I andet sæt var der ikke meget spænding, og med yderligere to servegennembrud vandt Lucie Hradecka og Monica Niculescu sættet og dermed kampen.

Ny kamp venter

Clara Tauson var senest i aktion ved grand slam-turneringen Wimbledon i London i slutningen af juni, men her måtte hun trække sig allerede i første sæt i sin første kamp i damesingle på grund af rygproblemer.

Clara Tauson, der er nummer 49 på verdensranglisten i damesingle, skal i singlerækken op mod tyske Andrea Petkovic i sin første kamp.

Danskeren er seedet som nummer otte i damesingle i Washington, mens 34-årige Andrea Petkovic er useedet. Tyskeren er nummer 68 i verden.

Kampen mellem Clara Tauson og Andrea Petkovic bliver spillet tirsdag klokken 18 dansk tid.