Tennis

Williams opsøgte Tiger Woods før afgørende beslutning

Serena Williams antydede tirsdag sit farvel til livet som professionel tennisspiller. Inden da har hun haft en vigtig snak med Tiger Woods.

To legender fra hver sin sportsgren i en vigtig samtale om livet.

Det var rammen, da tennisstjernen Serena Williams satte sig ned med golfstjernen Tiger Woods for at få et råd eller to om tiden inden et muligt karrierestop.

Williams meddelte i et interview med Vogue tirsdag, at hun snart stopper sin aktive tenniskarriere. Samme sted fortalte hun, hvordan samtalen med Tiger Woods har hjulpet hende i de seneste måneder, hvor hun har forsøgt at komme tilbage fra en længere skadespause.

- Jeg talte med Tiger Woods, som er min ven, og jeg fortalte ham, at jeg havde brug for hans råd til et godt råd om min tenniskarriere.

- Jeg sagde: "Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg tror, jeg er færdig, men måske er jeg det ikke alligevel", skriver Williams i Vogue.

Tog imod rådet

Den 40.årige stjerne uddyber og fortæller, at Woods, der også selv er i afslutningen af sin karriere, mente, at Williams skulle være "et bæst" og forsøge at fortsætte:

- Han sagde: "Serena, hvad hvis du giver det to uger? Du behøver ikke gå fuldt ind i alting. Du går bare ud på banen hver dag i to uger, giver den alt og ser, hvad der sker", fortæller Williams om golflegendens ord.

Williams tog imod rådet, men hun gjorde intet før en måned senere. Her gav hun det et skud, og det føltes "magisk" at være tilbage på tennisbanen, fortæller hun.

"Min nedtælling er begyndt"

Siden var hun i tvivl om, hvorvidt hun ville stille op til Grand Slam-turneringerne Wimbledon og US Open.

Det valgte hun dog at gøre, og nu virker det til, at US Open bliver hendes sidste turnering i karrieren.

- Der kommer et tidspunkt i livet, hvor vi skal beslutte os for at rykke os i en anden retning. Det er altid hårdt, når den tid kommer, og når man elsker noget så meget. Jeg elsker virkelig tennis, men nu er min nedtælling begyndt.

- Jeg skal til at fokusere på at være mor, nå mine spirituelle mål og endelig opleve en anden, men også spændt udgave af Serena. Jeg kommer til at nyde de næste par uger, skriver hun på Instagram.

US Open begynder i slutningen af august. Tidligere på sommeren var hun med i Wimbledon, hvor hun blev slået ud i første runde.