Tennis

Kedelige scener udspiller sig i tidligt Tauson-exit

En frustreret Clara Tauson fik igen lægebehandling for rygsmerter, der har forpurret store dele af hendes tennissæson.

Lodtrækningen var svær, men realiteten var endnu sværere for Clara Tauson.

Den danske tennisspiller havde fået en svær modstander ved WTA 250-turneringen i Portoroz i form af andenseedede Beatriz Haddad Maia, og den brasilianske tennisprofil levede i høj grad op til favoritværdigheden.

Første sæt var ellers en tæt affære, der blev afgjort i tiebreak, men resten af kampen var en hård oplevelse for Tauson. Frustrationerne meldte sig løbende, og det samme gjorde smerterne i ryggen. Smerter, der har besværliggjort Tausons sæson, og som så hende melde afbud til French Open og var skyld i et Wimbledon-farvel efter blot seks partier.

Clara Tauson 0 - 2 Beatriz Haddad Maia

  • 1. sæt: 6-7
  • 2. sæt: 3-6

Clara Tauson fik lægehjælp ved 3-0 til Haddad Maia i andet sæt, og ved første øjekast fik den korte behandling virkning for Danmarks bedste kvindelige tennisspiller.

Tauson gik ud og holdt sin serv og spillede sig på 1-3, hvorefter hun brød brasilianeren og kom på 3-2.

Danskeren, der er nummer 59 i verden, kunne dog ikke holde fast i sit korte momentum i resten af kampen.

Derfor endte det med en rimelig sikker sejr til verdensranglistens nummer 18 i turneringens første runde. Og dermed står det faktum tilbage, at Tauson stadig ikke er kommet sig 100 procent over sine rygsmerter.

Clara Tauson er lige nu tilmeldt en 250-turnering i estiske Tallinn i slutningen af september. Den turnering starter den 26. september.

Tauson er dog også tilmeldt double-turneringen i Portoroz, såfremt smerterne tillader det.