Tennis

Rune-lejren tør ikke juble endnu

Selvom Holger Rune fortsatte opgøret efter en skade og vandt i tre sæt, er hans mor og manager Aneke ikke efterladt uden bekymringer.

Holger Rune er klar til fjerde Rune af Australian Open, hvor danskeren skal møde den femteseedede russer Andrey Rublev.

Det bliver en stor mundfuld for det 19-årige danske stortalent. Specielt fordi der fortsat er noget uvished omkring Runes fysiske tilstand, efter han i andet sæt af lørdagens kamp gled og slog både ankel og håndled. Runes højre fod hang nærmest fast i underlaget, og så væltede danskeren ned over sin højre side, mens han lod sin ketsjer flyve flere meter væk.

Til TV 2 SPORT fortæller Holgers mor og manager Aneke umiddelbart efter afslutningen på kampen, at hun endnu ikke tør juble, selvom hun er glad for sejren.

Hun frygter, at der er noget galt med Holgers håndled, og hun blev virkelig bange i situationen. Og så lagde hun mærke til, at Rune blev mindre bevægelig efter uheldet. Han var ikke eksplosiv på samme måde.

Men stortalentets mor og manager er stolt over sejren over Ugo Humbert, som er en stor en bedrift i sig selv. Det var den tredje 3-0-sejr i træk for Holger Rune.

Nu venter en stor kamp mod Andrey Rublev, som hun håber, at Holger bliver helt klar til.

Afsluttende forklarer Aneke Rune, at hun i første omgang frygtede, at hånden var brækket, og at anklen ikke var noget større problem, da den var tapet godt op. Det er håndledet, der skaber bekymringer.

På trods af smerterne kunne Holger Rune jubler over at vinde lørdagens kamp mod franske Ugo Humbert med 6-4, 6-2, 7-6.

Heldigvis kunne en smilende Holger Rune fortælle efter kampen, at han havde det bedre end frygtet.