Tennis

Rune glad for sit niveau under svære forhold

Forholdene gjorde betingelserne svære for Mackenzie McDonald og Holger Rune, men danskeren var tilfreds med sin evne til at tilpasse sig.

Det er ikke kun i Danmark, der har været blæsende på det seneste.

I den californiske ørken, hvor Indian Wells afholdes, måtte Holger Rune og Mackenzie McDonald også grave dybt for at tilpasse sig vinden, som spillede dem begge et puds i opgøret.

Jeg ved ikke, om jeg er favorit eller ej, men han er god spiller, som har haft en stor karriere

Holger Rune om nyt møde med Wawrinka

Holger Rune var den bedste af de to til at tilpasse sig, og danskeren var godt tilfreds med sin indsats efter kampen.

- Det var meget svært og meget blæsende. Det var første gang i mit liv, at jeg trådte ud på den bane, så alt var tricky.

- Mackenzie er en svær spiller at spille mod, så jeg skulle være der fra start. Men som jeg fandt min rytme, og jeg følte mig bedre tilpas, tog jeg mere kontrol over pointene, hvilket var en del af planen. I andet sæt følte jeg, at jeg spillede bedre og bedre.

- Jeg er glad for det niveau, jeg fandt frem i andet sæt. Det ser positivt ud.

Nyt brag mod stor mester venter

Er man fan af tennis, er der god grund til at indstille alarmen natten til tirsdag og finde popcornene frem.

I tredje runde skal Holger Rune møde schweiziske Stan Wawrinka, som irettesatte Holger Rune, efter danskeren slog ham i Paris Masters sidste år.

Danskeren ser frem til igen at skulle krydse klinger mod Wawrinka.

- Det bliver spændende. Jeg mødte Stan sidste år i Paris i en sindssygt tæt kamp, hvor jeg var nede med tre matchbolde, og hvor jeg vandt 7-6 i tredje sæt. Det er klart en tricky kamp.

- Jeg har det bedre fysisk nu end på det tidspunkt, hvor jeg kom fra to lange turneringer. Nu har jeg fået hvilet lidt efter Acapulco og føler mig fit.

- Jeg ved ikke, om jeg er favorit eller ej, men han er god spiller, som har haft en stor karriere. Jeg vil dog fokusere på mig selv og gøre alt for at slå ham.

Opgøret i tredje runde mod den tidligere Grand Slam-vinder spilles natten til tirsdag dansk tid og kan følges på TV 2s platforme.