Tennis

Protesterer med toiletpause: - Det tager 25 minutter

Natten til mandag viste Daniil Medvedev sin utilfredshed med underlaget ved Indian Wells, da han forlod banen mellem andet og tredje sæt.

Den russiske tennisstjerne Daniil Medvedev er godt og grundigt træt af hardcourt-underlaget ved i Indian Wells.

Det gjorde han tydeligt for enhver, da han efter andet sæt af nattens kamp mod Ilya Ivashka bad om en toiletpause med følgende ord:

- Jeg kommer til at være lige så langsom som banen, så det tager 25 minutter. Når banen er langsom, er jeg også langsom.

Dommeren tog brokkeriet med et smil. Han havde endda overskud til at give Medvedev et råd med på vejen.

- Du må acceptere det, Daniil. Du er professionel.

Men det gav Medvedev ikke meget for.

- Jeg accepterer det ikke. Det her er ikke hardcourt.

- De lyver for mig, tilføjede han.

Efter kampen, som Medvedev vandt 6-2, 3-6, 6-1 fortsatte russerens klagesang. Da han skulle skrive sin autograf på en kameralinse, som vinderne ofte gør efter professionelle tenniskampe, kvitterede han i stedet med to ord.

- Lidt langsomt :(

Langsom var Medvedev ikke på toilettet. Russeren, der ligger nummer seks i verden, var tilbage på banen et par minutter efter, han forlod den.

Hvem fejler først?

Med sejren er Medvedev videre til fjerde runde, hvor han skal møde tyske Alexander Zverev. Det var desuden Medvedevs 16. sejr i træk på ATP-Touren.

- Det er enormt svært at lave point her, fordi det handler om, hvem der afslutter en duel på 25 slag med en fejl. Det var det, jeg formåede at gøre bedre i tredje sæt end i andet, sagde Medvedev efter kampen.

- Jeg spiller ret godt for tiden, men på ethvert andet andet hardcourt-underlag ville jeg kunne udføre mit spil meget bedre. I andet sæt spillede jeg ikke dårligt, men ti gode slag i en duel er ikke nødvendigvis nok. Det er hårdt, når vi spiller på hardcourt. Lidt skuffende. Men det er, hvad det er.

Indian Wells vises direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY. Holger Rune skal i aktion igen mandag aften – se sendeplanen her.