Meget mere Holger Rune – TV 2 forlænger aftale

TV 2 forlænger rettighederne til ATP Tour i tennis med yderligere tre år, så de løber til og med 2026.

Holger Rune er kommet for at blive i tennistoppen, og det samme er tenniskampene på TV 2s kanaler.

TV 2 har nemlig forlænget aftalen med ATP Media til 2026, og det glæder TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, at tennis fortsat vil blive vist på TV 2s kanaler.

- Det har været imponerende at følge Holger Runes vej mod toppen i international tennis, som virkelig har taget fart det seneste halvandet år.

- Vi mærker selvfølgelig danskernes store interesse for Holger Rune og er derfor glade for at forlænge aftalen med ATP Media, så vi fortsat kan tilbyde verdensklassetennis ikke blot med Holger Rune, men også med navne som Carlos Alcaraz, Casper Ruud, Jannik Sinner og Novak Djokovic, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen.

Herre- og kvindekampe i massevis

ATP-rettighederne indeholder 60 ATP-turneringer og består af Nitto ATP Finals, alle ni ATP Masters 1000-turneringer, alle 13 ATP 500-turneringer samt 36 ATP 250-turneringer og Next Gen ATP Finals, hvor du kan se morgendagens stjerner i international tennis.

TV 2 Sport og TV 2 Sport X viser som minimum alle finaler fra ATP Masters 1000- og 500-turneringerne, og i det hele taget vil alle kampe på centre court fra alle turneringerne i aftalen blive vist på TV 2 Play.

Foruden ATP-rettighederne har TV 2 også rettighederne til at vise kvindernes WTA-turneringer med Clara Tauson til og med 2026.

- Det er helt i tråd med vores strategi om at fokusere på store danske atleter på TV 2 Sport, og som vi virkelig kan folde ud på TV 2 Play, hvor vi har mulighed for at vise flere turneringer og flere kampe på samme tid, siger Frederik Lauesen.

Allerede i dag, onsdag, kan man drage fordel af TV 2 Play og TV 2 Sport X, når Holger Rune klokken 13 møder Novak Djokovic i kvartfinalen i Rom.

Se Holger Runes kampe på TV 2 Play.