Holger Rune har fået styr på trænersituationen

Lars Christensen kommer igen til at være enetræner for Holger Rune.

Holger Rune har valgt, hvilken vej han vil gå rent trænermæssigt.

Aneke Rune, der er Holger Runes mor og manager, bekræfter over for TV 2 Sport, at det bliver Lars Christensen, der fremover skal stå ved siden af og bag den danske stjerne.

Dermed får Rune kun én træner efter en længere periode, hvor det både var Christensen og stjernetræneren Patrick Mouratoglou, der var en del af teamet.

Men 31. august meddelte Rune-lejren, at franskmanden ikke fortsatte.

Senest var Mouratoglou med som træner, da Rune blev elimineret i første runde af US Open.

- Holger og Lars har god relation

Aneke Rune har tidligere rådet sin søn til at samarbejde med Lars Christensen, der har været Holger Runes træner gennem hele karrieren.

- Jeg vil mene, at Lars og Holgers relation er sådan, at Lars må have lyst til at færdiggøre sit arbejde og føre Holger til førstepladsen i verden og vinde Grand Slams. Det var målsætningen.

- At der har været noget trænerkaos i indeværende år, ændrer nok ikke på det, tænker jeg, fortalte Aneke Rune til Ritzau.

TV 2 Sport havde ellers hørt historier om, at den tidligere tennisspiller Fernando Verdasco skulle være på vej ind i teamet, men det er der ikke noget om.

- Jeg kan se, at folk snakker om Verdasco. De er gode venner, så det var rigtig hyggeligt. Og på længere sigt kan det være en mulighed at lave tilføjelser i teamet med en tidligere spiller. Men det bliver Lars, der kommer til at fungere som træner for Holger fremover. De har trænet supergodt, efter vi er kommet hjem, og de starter første turnering i Beijing sammen, oplyser Aneke Rune.

Inden da skal Rune spille Davis Cup og Laver Cup.

Holger Rune kom under Mouratoglous kyndige vejledning i efteråret 2022. Siden har han ved en række turneringer været i Runes boks som træner.

Men Aneke Rune har siden løftet sløret for, at der har været uoverensstemmelser i trænerteamet.