Træner forlader Tauson

Samarbejdet ophæves efter fire måneder.

Clara Tauson skal på udkig efter en ny træner.

Det står klart, efter at samarbejdet med den profilerede træner Carlos Martinez er ophørt. Det fortæller den 49-årige træner til TV 2 Sport.

- Mens vi var i USA, blev vi enige om at stoppe samarbejdet. Det er bedst for os begge, tror jeg. Hun rejser til Asien nu her, men jeg ved ikke med hvem. Vi sluttede på god fod, siger Carlos Martinez.

Tauson og Martinez nåede at samarbejde i fire måneder.

På grund af private årsager var spanieren ikke Tausons træner under årets sidste Grand Slam-turnering, US Open. I stedet trådte Holger Runes nuværende træner, Lars Christensen, til.

Uafklaret efter US Open

Efter at Tauson røg af US Open i anden runde, fortalte den 20-årige dansker, at hun ville se på trænersituationen senere.

- Det ved jeg ikke helt endnu. Nu skal jeg lige sunde mig et par dage, og så skal jeg tilbage på træningsbanen. Jeg tager lige en dag ad gangen, sagde Tauson.

Hun spiller efter planen i et par mindre turneringer i Kina i de kommende uger, WTA 250 Guangzhou i næste uge og WTA 250 Ningbo ugen efter. Derefter vil hun prøve at kvalificere sig til i WTA 1000-turneringen i Beijing.

Ifølge TV 2 Sports oplysninger er Lars Christensen rejst til Kina sammen med Clara Tauson, som han træner med, indtil han støder til Holger Runes lejr i Beijing i slutningen af september.