Rune vil have ny person tilknyttet sit team

20-årige Holger Rune begynder så småt at få styr på sit team.

Efter en broget sæson på trænerfronten har Holger Rune fået styr på situationen. Fremover bliver det Lars Christensen, der skal være Runes træner.

Rune holder dog fast i sin tilknytning til Patrick Mouratoglous akademi, hvorfor Runes fysiske træner, italienske Lapo Becherini, fortsat skal hjælpe til. Det samme gælder Mike James, der er analytiker.

Runes mor og manager, Aneke Rune, skal også fortsat være en del af Runes team, men inden for en overskuelig fremtid håber lejren på at tilknytte en ny person.

- Lige nu kigger på vi muligheden for at få en fysioterapeut med, som kan hjælpe mig. Men udover det har der været så meget rod og kaos her det sidste år, så jeg vil egentlig bare gerne have det team, jeg kender til og føler mig rolig omkring.

Er det noget, du forventer, der allerede sker i Kina?

- Måske. Det kan godt være, at det er lidt for last minute, men ellers bliver det i hvert fald fra indendørssæsonen, siger Holger Rune til TV 2 Sport.

Normalt har Rune fået fysioterapeutisk hjælp af de folk, ATP Touren har stillet til rådighed.

Nu håber den danske stjerne, der er nummer fire i verden, at han fremadrettet får en dedikeret fysioterapeut.

Det vil give god mening, da Rune længe har bøvlet med mindre skader her og der i og omkring ryggen.

Rune spiller i den kommende weekend landskampe i forbindelse med Davis Cup i Hillerød, hvorefter turen går til Canada for at spille Laver Cup.

Derefter tager han til Kina for at spille turneringerne i Beijing og Shanghai.