- Jeg kæmpede til det sidste, siger Tauson

Danskeren var suveræn i første sæt, men så blev det tæt i andet.

Clara Tauson fortsætter i Kina.

Det blev en realitet mandag middag, da hun slog Linda Fruhvirtová i to sæt i WTA 250-turneringen i Guangzhou.

Danskeren var særligt godt spillende i første sæt, og var det sådan set også i andet, indtil den 18-årige tjekke fik spist sig ind i kampen.

Derfor måtte sættet også i tiebreak.

- Jeg kæmpede til det sidste og prøvede at gøre mit bedste. Vi havde begge gode perioder i andet sæt. Jeg havde det en smule svært til sidst, men jeg er glad for, at jeg formåede at vinde, siger Tauson i vinderinterviewet efter kampen.

Clara Tauson - Linda Fruhvirtová (6)

  • 1. sæt: 6-2
  • 2. sæt: 7-6 (8-6)

Kampen blev spillet i den kinesiske by Guangzhou, hvor der var op imod 35 graders varme. Og det kunne mærkes, fortæller Tauson.

- Jeg føler mig normalvis godt tilpas i Kina, men jeg må sige, at varmen er hård, når man ikke har været her i fire år. Men jeg nyder tiden hernede og de gode faciliteter. Jeg ser frem til den næste kamp, siger Tauson.

Clara Tauson er med sejren videre til anden runde i WTA 250-turneringen. Her venter enten kinesiske Xiaodi You eller Yulia Putintseva fra Kasakhstan.