Rune-lejren melder ud efter scanning

Aneke Rune deler godt nyt om sin søn, Holger Rune.

Holger Rune var tvunget til at melde afbud til weekendens Laver Cup på grund af smerterne i sin ryg.

Men umiddelbart stopper de kedelige nyheder der.

Mandag er Rune blevet scannet, og her er konklusionen, at den danske stjerne ikke melder afbud til flere turneringer. Det oplyser Aneke Rune til TV 2 Sport.

- Holger fik en blokade i dag (mandag, red.). Han spiller som bekendt ikke Laver Cup, og derfor er planen nu, at vi tager til Beijing lørdag med ankomst søndag.

Scanningen fortalte Rune, hvad han i forvejen godt vidste.

- Lægerne bekræftede, hvad vi også blev oplyst om i Monaco. Der er en helingsproces i gang, og måske om tre måneder er det væk af sig selv. Måske før. Blokaden hjælper til at fjerne smerten, indtil Holger er helet op. Vi ved, hvad han må og ikke må med belastningen af hans fysiske træning.

- Alt i alt er det bare rigtig rart for Holger at vide, at vi er i kontrol med, hvad der foregår, og at han nu bliver smertefri, forklarer Aneke Rune.

Tilknytter ny person

Vanskelighederne med ryggen har også fået Rune-lejren til at handle. Derfor skal en ny mand med til Asien.

- Vi får Kim Larsen fra Team Danmark, der er en ørn til ryggen, med os til Shanghai. Han skal sikre behandlingerne inden turneringen starter og undervejs. Så der er en god plan forude.

I Beijing venter der i første omgang en ATP 500-turnering, som starter den 28. september. Den kan følges direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play.

Efter turneringen i Beijing venter en stor Masters 1000-turnering i Shanghai.

I Asien, og fremover generelt, er det som bekendt Lars Christensen, der skal guide Holger Rune til succes.