Topspiller tvunget til afbud efter absurd uheld på hotel

French Open-semifinalisten fik sig en ubehagelig på hotelværelset.

Hænder er riiiiiimelig vitale for en tennisspiller. Så hvis hænderne ikke fungerer, er der ikke meget at stille op.

Det har den brasilianske topspiller Beatriz Haddad Maia måttet sande. Af en absurd og ganske atypisk årsag.

Maia har nemlig meldt afbud til den store WTA 1000-turnering i Guadalajara, efter hun var i bad på sit hotelværelse i den mexicanske by.

Her eksploderede døren til brusekabinen, da hun var på vej i bad, og det fik rimelig fatale konsekvenser, at døren splintrede i massevis af stykker.

Maias hænder, og flere andre steder på kroppen, blev flænset op, hvorfor hun var nødsaget til at tage på det lokale hospital for at få syet sårene sammen.

- Udover forskrækkelsen har jeg det fint. Det kunne være endt meget mere alvorligt. Men jeg har brug for nogle dage til at hele, skriver den brasilianske stjerne på sin Instagram, hvor hun også forklarer, at det er årsagen til, at hun har trukket sig fra turneringen.

På Instagram har hun også delt et billede af, hvordan hendes hænder ser ud efter uheldet på hotelværelset.

Maia, der i denne sæson har gjort sig bemærket med en semifinaleplads ved French Open, bliver erstattet af Saschia Vickery, der træder ind i turneringen som Lucky Loser.

Den store turnering i Mexico løber af stablen i denne uge, og du kan følge med direkte på TV 2 Sport og TV 2 Play. Se sendeplanen her.