Wozniacki: Det meste var svært

16x9

Vinden gjorde det svært at spille, men Wozniacki var ovenpå og vandt

Caroline Wozniacki vandt sikkert i tredje runde af US Open med 6-1 og 6-0 mod Chan fra Taiwan. Og det var selvom en kraftig blæst gjorde det svært at spille rigtig tennis.

- Det meste var svært, specielt opkastet til serven. Men jeg prøvede at tage det med et smil, det var ikke køn tennis i dag, men det var nok, sagde Caroline Wozniacki til tv2.dk.

Med den tredje storsejr på stribe kan Wozniacki nu se frem til et brag i fjerde runde. Her møder hun russeren Maria Sharpova.

Klar taktik
Wozniacki varmede før kampen op i blæsevejret. Og den megen vind havde da også fået danskeren til at lave en helt speciel taktik.

- Vi havde snakket om det var vigtigt at have gang i benene. Og så gik jeg knap så meget efter linierne, så jeg var lidt mere sikker på de ville gå ind, sagde Wozniacki til tv2.dk.

Det var danskeren tredje sejr i to sæt. Wozniacki har kun brugt lidt over tre timer på banen, og må derfor være helt frisk før det på mandag går løs med uge to ved US Open.

Fed stemning
Ikke nok med blæsten drillede spillerne i dag i New York. Også det amerikanske publikum larmer mere end det gennesnitlige publikum. Men det er nu ikke noget der generer danskeren.

- Det er bare fedt, at der er en god stemning. Der er lidt mere uro, men jeg lukker det bare ude, siger Caroline Wozniacki til tv2.dk.

Husk du kan følge Caroline Wozniackis kamp mod Maria Sharapova direkte i tekst her på tv2.dk. Kampen spilles mandag, men det præcise tidspunkt kendes først søndag.