Björn Borg hylder Rafael Nadal

16x9

Björn Borg ønsker Rafael Nadal tilykke med rekorden i Paris

Det tog 31 år, før Björn Borgs rekord for flest titler ved French Open blev overgået.

Men da det skete mandag i Paris, var den legendariske svensker hurtig til at sige tillykke til spanske Rafael Nadal, der vandt turneringen for syvende gang.

"Et fantastisk stort tillykke. Rekorder er til for at blive slået, og Nadal har spillet helt fantastisk," siger Björn Borg til Aftonbladets hjemmeside.

"Nadal er en af verdens absolut bedste spillere, og frem for alt er han en fantastisk person uden for banen," siger Björn Borg.

Rafael Nadals finale mod serberen Novak Djokovic blev afsluttet mandag, efter at regnvejr søndag havde afbrudt kampen i fjerde sæt.

Spanieren sejrede til sidst med cifrene 6-4, 6-3, 2-6, 7-5 over Djokovic, som havde vundet de tre foregående grand slam-turneringer, Australian Open, US Open og Wimbledon.

Forventer mere
Rafael Nadal er nu oppe på 11 grand slam-titler, hvilket er det samme antal, som Björn Borg nåede i sin karriere. Seks af sejrene faldt ved French Open fra 1974-81.

Svenskeren forventer, at Rafael Nadal kommer til at udbygge rekorden ved French Open.

"Jeg tror, at han kan vinde French Open et par gange mere, og også flere andre grand slam-turneringer," siger Björn Borg.