Ny vin på nye flasker

Ny vin på nye flasker

Overskriften på denne kommentar gælder både for Tour de France og tour.tv2.dk.

I Tour de France er den nye vin, at det bliver nye ryttere, der skal kæmpe på de høje tinder om sejren i Tour de France. Verdens to bedste bjergryttere, Andy Schleck og Alberto Contador, stiller ikke til start i dette års Tour, og det efterlader scenen åben til de næstbedste. Og det kan være mindst lige så underholdende. Bradley Wiggins og Cadel Evans er på forhånd de helt store favoritter, men folk som Menchov, Gesink, Nibali, Sanchez og van den Broeck øjner alle muligheden for at tage den samlede sejr i Paris. Alle har de forberedt sig optimalt til de 3.497 kilometer cykelløb i Frankrig.

I Tour de France er de nye flasker, at ruten i år faktisk ikke er så barsk og vanvittig, som den har været de sidste mange år. Det er op til rytterne selv at skabe løbet! Der er frit spil, og mange har chancen for at tage initiativet. De store etapeløb har på det sidste fået en tendens til at placere modbydelige bjergafslutninger på de sidste etaper i løbet, og det har på mange måder været ekstraordinært – men det har også låst løbet på mange af de forudgående etaper. Det sker ikke i årets Tour de France, hvor der kun er to afslutninger på toppen af stejle stigninger. Mange forskellige ryttere har muligheden for at vinde! Det er dog et krav, at man er god i kampen mod uret – der er næsten 100 kilometer enkeltstart undervejs.

På tour.tv2.dk er den nye vin, at vi vil bringe dig endnu tættere på Touren. Vores hjemmeside vil være bemandet i flere timer af døgnet end nogensinde før, og vi vil have endnu større fokus på de nære, spøjse og tankevækkende historier. Vi vil give dig de bedste videoer fra Touren. Vi vil give dig de bedste ekspertvurderinger. Men bare rolig – de gode gamle klassikere som ”Top 3”, ”Karakterbøger” ”Leths etapebeskrivelser” vil stadig være at finde på Danmarks bedste Tour-site.

På tour.tv2.dk er de nye flasker, at vi har lavet et helt nyt site, der på en mere levende og overskuelig måde giver dig din daglige Tour-dosis. Vi håber, du kan lide det nye design! Og så har vi blandt andet lavet en helt ny liveopdatering, der giver dig det hurtige overblik i grafikken og samtidig de små sigende detaljer i teksten.

Apropos vin: Bjarne Riis har flere gange udtalt, at Nicki Sørensen er som en god vin – han bliver kun bedre med årene. Og jeg tror faktisk den rutinerede nordsjællænder tager sin anden Tour-etapesejr i år.

Velkommen til tour.tv2.dk – velkommen til Tour de France!

 • Reporter på tour.tv2.dk - laver blandt andet liveopdatering
 • Dækker Tour de France for fjerde gang
 • Bedste Tour-minde: Bjarne Riis' sejr i 1996. Jeg var 11 år dengang, og jeg husker det som den bedste sommer. Ham den skaldede mand inde i fjernsynet gjorde mig cykelfan på stedet.

 • 2011: Cadel Evans (AUS)
 • 2010: Andy Schelck (LUX)
 • 2009: Alberto Contador (SPA)
 • 2008: Carlos Sastre (SPA)
 • 2007: Alberto Contador (SPA)
 • 2006: Oscar Pereiro (SPA)
 • 2005: Lance Armstrong (USA)
 • 2004: Lance Armstrong (USA)
 • 2003: Lance Armstrong (USA)
 • 2002: Lance Armstrong (USA)